Hatice ve Mehmet Döğme İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: Eleştirel düşünen, yeniliğe açık, değer yargılarına sahip, sorgulayan, motivasyonu yüksek öğrenciler yetiştirip, bu öğrencilerin potansiyellerini gerçekleştirmelerine, birikimlerini ülkesi ve insanlığın yararına kullanmalarına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Başarılar:

Saatler: 07:30-12:20 12:30-17:20
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03488020094

WEB - https://haticevemehmetdogmeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - MEHMET RIFAT KAZANCIOĞLU MAH. MEHMET DÖĞME SK. NO: 3 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / KİLİS

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Şehir içi dolmuşlar okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezindedir.